youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo

Indretning

Indgang til lejlighederne sker via yderst smuk opgang. De 3 vær. lejligheder beliggende i stueetagen, 1. og 2. sal er henholdsvis 104 og 105 m2.

Lejlighederne har god entré hvorfra der er adgang til alle rum. Flotte store badeværelse med fliser og granitgulv. Vi har nedlagt bagtrappen for at gøre dette rum mere anvendeligt og indeholder nu lækker stor plade med vask med skabe, dampkabine og væghængt toilet.

Flotte og lyse køkken/alrum med alt i hårde hvidevarer, herunder opvaskemaskine. Køkkenerne er højglans elementer med stålgreb og indbyggede spots i overskabene. Alle hvidevarerne er af rust-frit stål.

Fra køkkenet er der udgang til stor anvendelig vinterstue med store flotte dannebrogs vinduer og granitgulv. Vinterstuen er ikke isoleret.

To store lyse sammenhængende stuer med fransk dør samt store soveværelser beliggende mod gård siden.

Der er flotte afhøvlede plankegulve.

Lejemålene på 3 sal er nyetableret og indeholder samme type badeværelse og køkken som de øvrige lejemål. Dog er der fra entreen indgang til stor spisestue og køkkenet er i åben forbindelse med stuen hvorfra der er udgang til stor åben altan.

Fra stuen er der adgang til soveværelse samt trappe op til stor hems. I de nyetableret lejemål er der pålagt flot lakerede parketgulv.

Lejlighederne overtages helt ny renoverede og istandsatte.